Med en VW Sports Van går du ikke forgæves
til PAVA når det gælder effektiv
undervognsbehandling.

 

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse af VW

Hos PAVA rustbeskytter vi også din VW, så den kan blive en trofast partner for sig i mange år frem. Undervognsbehandling af en moderne bil
som en Volksvagen kræver fagmæssig viden – en viden som du får med i købet hos PAVA.

Ubdervognsbehandling ( også kaldet rustbeskyttelse eller textylbehandling ) af “dagens bil” er ikke blot et spørgsmål om at løfte denne
op i en tilpas arbejdshøjde og påføre undervognen “en sort klistret masse”. En undervognsbehandling bør også omfatte beskyttelse af hulrum
med de rigtige produkter – kun på denne måde kan karosseri og undervogn bevares på den for bilejeren bedste måde.

Det at udføre en komplet undervognsbehandling med hulrumsbeskyttelse på en bil som f.eks. en Volkswagen kræver, foruden generel viden
om arbejdet med undervogn og karosseri, en specifik viden om det enkelte bilmærke.

Denne specifikke viden kan f.eks. være om der skal tages hensyn til

  • Hvilken produkttype bilen har fået i forbindelse med fabrikationen – altså det benyttede produkt til efterbehandling skal være kompatibelt med fabriksproduktet.
  • Hvor der er placeret sensorer til f.eks. SRS system ( air – bag system ) og funktionen heraf.
  • Om der skal tages forholdsregler ved boring – eller om der ikke må bores i karosseiet på denne bilmodel.

Kompatibilitet med fabriksprodukt. PAVA arbejder kontinuerligt med produktudvikling – et arbejde der også includerer løbende test på nye bilers fabriksbehandlinger.
Dette arbejde udmønter sig i strenge krav til PAVA‘s producenter af rustbeskyttelsesprodukter – producenter som er OE – leverandører af rustbeskyttelse til bilindustrien. På denne måde går viden “så at sige begge veje”, en viden som også kommer dig til gode som kunde hos PAVA.

Placering af sensorer. PAVA organisatioen udvikler selv sprøjteskemaer – eller den mere rette betegnelse hos os : Vogn Specifikke Behandlings Instruktioner – eller blot VSBI. Kun på denne måde kan vi styre hele processen med undervognsbehandling og behandling af hulrum med den type produkter som anvendes på et PAVA Center.
For netop at sikre den bedste behandling sammen med hensyntagen til de ofte meget følsomme sensorer som er placeret foretager PAVA egne test for at sikre vore behandlingstyper lever op til de høje krav som vor organisation stiller.

Skal der tages forholdsregler ved boring i karosseriet ? Enkelte bilmærker og deres forhandlere ønsker ikke der bliver boret i “deres biler” – et ønske som PAVA naturligvis respekterer. Ønsker du heller ikke der bliver boret i din bil, skal du blot være opmærksom på at behandlingen ikke bliver 100% optimal som forudsat i vores VSBI – en holdning som den brede del af rustbeskyttelsesbranchen er enig i.

Dele som ikke bliver optimalt beskyttet ved behandling uden at bore huller til hulrum er f.eks. døre ( specielt vangen øverst under skrabelisten ) og den udvendige del af forreste dørstolpe.