Jeg har fået PAVA rustbeskyttelse på mit tøj
– hvordan får jeg det af ?

<- Tilbage til oversigt


PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling på tøj

PAVA rustbeskyttelse på dit tøj ?
Fortvivl ikke – det er lettere at få af
end du måske tror.

 

Er der tale om vort hulrumsprodukt, PAVA 213 Lys, i begrænset mængde, vil dette forsvinde uden problemer i den første vask.

Såfremt det er “større mængder” og produktets opløsningsmiddel er forsvundet ( hvis det har siddet i tøjet i længere tid ), er det nødvendigt at opløse rustbeskyttelsen før den efterfølgende vask. Dette gøres med lidt af indholdet fra den renseflaske, der blev udleveret i forbindelse med rustbeskyttelsen.
Hvis du i stedet fik renseservietter udleveret, bruges denne ved at “duppe” området.

Samme fremgangsmåde benyttes, såfremt du har været så uheldig at få en plet af undervognsproduktet ( et produkt med et mørkt farvestof ) på dit tøj. Forskellen er her at det kan være nødvendigt at gentage “behandlingen” – alternativt at benytte et blegemiddel for at fjene det mørke farvestof.

BEMÆRK : Det er ikke “olie / voks delen” af Rustbeskyttelses produktet der er problemet mht. pletter på tøj – det er som ovenfor beskrevet det mørke farvestof der hovedsalig anvendes i vort undervognsprodukt.

Hvis du i stedet benytter dig af “kemisk rens” vil der, så vidt jeg er orienteret, ikke være problemer med at fjerne rustbeskttelse fra dit tøj.