Kan PAVA anvendes til rustbeskyttelse og undervognsbehandling på tidligere udførte behandlinger med andre produkter ?

Tilbage til oversigt


PAVA rustbeskyttelse som efterbehandling og genbehandling

Ja, du kan roligt anvende PAVA til at efterbehandle ( genbehandle ) tidligere udførte rustbeskyttelser   – uanset hvilket produkt der er anvendt.

PAVA‘s rustbeskyttelsesprodukter er opbygget med et stort olieindhold ( vi har også produkter med et stort indhold af voks i vort program   – de er blot ikke beregnet til PAVA Centerne‘s 1. valg ).

Dette olieindhold så at sige “bløder” den tidligere påførte rustbeskyttelse op og sikrer en god vedhæftning   – en vedhæftning der er altafgørende for en god slutkvalitet af det udførte arbejde.

Dette forhold gør sig gældende hvad enten der er tale om efterbehandling af hulrum eller efterbehandling af undervognens “udvendige” dele.

Når der er tale om efterbehandling med produkter med et ( for ) stort indhold af voks bør man være ekstra påpasselig   – her er der risiko for manglende vedhæftning mellem de enkelte “lag”.

Klik på denne tekst for at se et eksempel på dårlig vedhæftning efter en genbehandling   – i dette tilfælde er anvendt samme produkt 3 gange på en OPEL Corsa ( det er venstre forinderskærm der er vist på dette foto )
( åbner i nyt vindue ).