Vores undervognsbehandlinger

PAVA Centrene tilbyder flere typer PAVA behandling / rustbeskyttelse, der hver dækker et behov for effektiv beskyttelse af din bil mod det fugtige danske klima med de skiftende temperaturer. Hvad enten din bil er helt ny eller den har nogle år på bagen går du aldrig forgæves til det lokale PAVA Center når du ønsker at bevare værdien af din person- eller varevogn ved hjælp af undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Komplet behandling

En "komplet behandling" som denne, er ideel til genbehandling af alle biler, som har været udsat for meget slid eller ikke har været behandlet inden for de sidste 3 år. Behandlingen består af en grundig og meget effektiv PAVA behandling af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre.

LÆS MERE

Vedligeholdelses behandling

Denne PAVA Rustbeskyttelse er en behandling af din bils undervogn, hjulkasser, hulrum og døre, som er tilpasset til din bils behov. ”Vedligeholdelses behandlingen” passer til biler som er rustbeskyttet mere end 1 gang inden for de sidste 2 år.

LÆS MERE

Special behandling

Behandlingsformen ”Speciel behandling” er beregnet til biler som er 37-60 måneder gamle, biler som ikke har været sprøjtet tidligere, samt biler med meget overfladerust. Er din bil behandlet med andre rustbeskyttelsesprodukter, er denne behandling også den ideelle løsning.

LÆS MERE