Rabat til FDM hos PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Rabat på rustbeskyttelse – spørg om muligheden for din
organisation i det lokale PAVA Center.

 

Rustbeskyttelse til “en god pris”

Prissætningen for en PAVA rustbeskyttelse udført på ét af andets PAVA Centre sker med behørig hensyntagen til såvel centrets dækning af omkostninger, som til bilejerens økonomi – du er derved sikret at du ved at henvende dig til PAVA er sikret fuld valuta for pengene.

På grund af storkøb gennemm indkøbsforeninger og organisationer, har nogle PAVA Centre besluttet at yde en organiseret rabat tilmedlemmer heraf. Du kan derfor få glæde af disse storkøbsaftaler i forbindelse med en PAVA rustbeskyttelse.

Nedenfor er link til en liste over PAVA Centre som har besluttet at give disse tilbud. Du bør dog være opmærksom på at rabat kun ydes ved direkte henvendelse til etPAVA Center – rabat ydes altså ikke ved køb gennem en samarbejdspartner.

Se en liste over hvilke PAVA Centre der yder organiseret rabat til indkøbsforeninger og organisationer ved at klikke på dette   link.

For at sikre kvaliteten for den udførrte PAVA rustbeskyttelse er arbejdet på et PAVA Center underlagt en streng kvalitetskontrol – en kontrol der bygger på såvel en intern egenkontrol efter nøje fastlagte retningslinjer som en extern uvildig kontrol.
I forbindelse med vores interne kvalitetskontrol,har vores kunder mulighed for at få en uvildig kontrol hos FDM.

 

Nedenfor er vist resultatet af brugen af den avancerede udstår der anvendes til kontrol
efter en PAVA rustbeskyttelse. Produktet, som fotoet viser, er påført på bilfabrikken,
og kan ikke sidestilles med den hulrumsbehandling der bliver udført på en PAVA Center

PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling kontrol