Krisen kradsen - men ikke i den PAVA Rustbeskyttede bil

 

Krisen kradser – men ikke i den
PAVA Rustbeskyttede bil.

 

På landets PAVA Centre, der som en naturlig del af sit daglige virke udfører undervogns- og karosserikontrol, oplever vi under krisen ofte spørgsmålet : “Kan vognen klare sig endnu ét år inden en rustbeskyttelse / undervognsbehandling er påkrævet”.

I langt de fleste tilfælde kan vi berolige kunden med at “det kan den uden problemer”. Når vi på denne måde kan berolige kunden, skyldes det udelukkende at bilen på et tidligt tidspunkt i dens levetid blev rustbeskyttet på ét af landet PAVA Centre.

Denne første og vigtige rustbeskyttelse blev måske allerede udført inden aflevering til den første ejer på opfordring af den fremsynede forhandler, eller af én af branchens udøvere i kundens omgangskreds. Seriøse branchefolk kender det vigtige i at rustbeskytte med de rigtige produkter i et land som Danmark med den høje luftfugtighed og de skiftende temperaturer – begge forhold opstår året rundt.

I en krisetid, som den vi befinder os i nu, er det naturligvis “bedrøveligt” at vinke farvel til en omsætning her og nu på grund af ( under ) vognens pæne stand – men en god handel er når begge parter er tilfredse. Denne tilfredshed opstår kun ved et gensidigt tillidsforhold.

Med PAVA Rustbeskyttelse tænkes langsigtet – præcis som vore kunder tænker.

Velkommen på landets PAVA Centre – hvad enten du ønsker en PAVA Rustbeskyttelse eller blot ønsker råd og vejledning.