Åbent hus hos PAVA hvor du får den bedste rustbeskyttelse

 

Åbent hus 2015 hos PAVA – John vandt en ny TOYOTA Aygo

Det årlige åbent hus arrangement hos landets PAVA Centre blev afholdt i weekenden 18. og 19. april – en begivenhed der nu er blevet fast tradition, og som mange af PAVA’s faste kunder
ser frem til.

På de enkelte PAVA Centre, der jo drives af lokale rustbeskyttere med en professionel indgang til det daglige arbejde med vedligeholdelse af Danmark’s udsatte bilpark, har der været forskelligartede aktiviteter. Som noget helt naturligt har der alle steder været tilbud om kontrol af bilens undervogn og karosseri, så bilejeren ved selvsyn kunne se om der var behov for rustbeskyttelse ( undervognsbehandling, textylbehandling eller hvad den enkelte kunde ønsker at kalde operationen ), og i givet fald hvilken behandling PAVA Centret kunne anbefale.

Foruden denne “næsten obligatoriske” kontrol har mange PAVA Centre også valgt at have aktiviteter der henvender sig til hele familien, og ikke kun til det familiemedlem der står for driften
af bilen.

Disse aktiviteter gjorde at mange PAVA Centre blev næsten løbet over ende af børnefamilier allerede fra åbningstidspunktet. Dette tolkes som et godt tegn på at PAVA’s budskab i markedsføringen om at “selv nye biler ruster” er trængt igennem til en befolkningsgruppe hvor dagligdagen er virkelig travl. Rustbeskyttelse af familiens bil betyder jo så til gengæld at der vil komme mere luft i budgettet “på den lange bane”.

Det er værd at bemærke at rustbeskyttelse og undervognsbehandling ikke kun beskytter bilens karosseri, men i ligeså høj grad undervognskomponenter som bremserør og hjulophæng – dele som ikke bliver dækket af bilens fabriksgaranti på måske 10 eller 12 år. En PAVA behandling er derfor med til både at mindske omkostningerne ved bilkørsel, og højne den passive sikkerhed ( sikkerhed mod at ulykker opstår ).

Én vigtig del af aktiviteterne i forbindelse med “åbent hus” arrangementet var konkurrencen om en ny TOYOTA Aygo – en konkurrence der løb indtil den 31. maj, og hvor den heldige vinder netop er udtrukket.

Vinderen blev John Vangshold fra Millinge på Fyn, der har udfyldt sin kupon hos Fåborg PAVA Center.

I forbindelse med PAVA’s kommende efterårskampagne udloddes der igen en ny bil – følg derfor med på denne hjemmeside og vor øvrig markedsføring i dagspressen.