Hulrum rustbeskyttet ? Hulrum har ikke fået behandling – kan jeg se.

<- Tilbage til oversigt


Rustangreb i c-stolpe

Produktet som vi anvender til hulrumsbehandling ( PAVA 213 Lys ) er farveløst, hvilket vil sige at det har farve som en motorolie.

PAVA‘s produkter er jo som bekendt rustbeskyttelse med et stort indhold af olie “forstærket” med 10 additiver, deriblandt voks ( voks er betegnelsen for en anden sammensætning af kul og brint som al olie jo består af – voks er et fast stof ved de i Danmark almindeligt forekommende temperaturer ).

Efter påsprøjtning efterlader PAVA 213 Lys en tynd fedtet hinde, som kan føles ved berøring.

Har du foretaget en reparation på den behandlede vogn der includerer afmontering af beklædninger ( eller plastinderskærme ), er det nødvendigt at føle på karosseridelen for at kontrollere behandlingen ( det forudsættes her at karosseripladen er fri for overfladerust ).

Er der derimod tale om et sted på karosseriet der har overfladerust, er PAVA 213 Lys “forsvundet”, forstået på den måde at produktet er trukket ned i rusten ( rust er en porøs masse der kan sammenlignes med f.eks. beton eller træ ).
Ved næste behandling bliver denne overfladerust endnu mere mættet, og vil så efterlades som en fedtet overflade –   en overflade der virkelig kan afvise fugt. Luftens fugtighed er jo som bekendt bilens værste fjende.

Det er ikke muligt at foretage en effektiv behandling af overfladerust “i ét hug” –   gentagne behandlinger med en tynd rustbeskyttelse ( som vort hulrumsprodukt PAVA 213 Lys ) er det eneste rigtige.

Der kan også være tale om at du har en helt ny bil ( eller nyere ) hvor der i bilens fordøre er monteret trykfølsomme sensorer for sideairbags. PAVA har til disse biler en tilpasset behandlingsform, der alene behandler dørens kanter og samlinger for at modvirke sprøjt på føromtalte sensor – dette indebærer at du ikke kan forvente hulrumsprodukter på dørpladen. Dørpladen er jo den den af døren der er lettest at kontrollere. Denne behandlingsform er fuldt tilstrækkelig idet

AL RUST STARTER I KANTER OG SAMLINGER