undervognsbehandling beskytter også bremserør

En PAVA undervognsbehandling ( rustbeskyttelse )
giver dig ikke kun sikkerhed for minimal nedbrydning
af bilens karosseri – men også f.eks. undervognens bremserør
bliver effektivt beskyttet.

 

Travlhed med undervognsbehandling på landets PAVA Centre

Efteråret er traditionelt den travle tid på landets PAVA Centre med undervognsbehandling af såvel fabriksnye som brugte biler.

Efteråret 2015 har heller ikke været nogen undtagelse – snarere tværtimod. Det er næsten en “naturlov” at sommerferien næppe er overstået, før telefonerne “gløder” på landets mere end 70 PAVA Centre af utålmodige bilejere, der ønsker at få udført en undervognsbehandling hurtigst muligt.

I år var arbejdspresset fra PAVA‘s forårskampagne i form af åbent hus og andre lokale tiltag således kun lige med nød og næppe overstået, inden det næste rykind lagde beslag på hele kapaciteten i PAVA Centrene.

Det er rart for os i PAVA organisationen at vide at vi er hørt, og landets bilejere har indset det fornuftige i at beskytte de ofte store værdier der er investeret i familiens transportmiddel eller virksomhedens “visitkort” i form af én eller flere varebiler.

Denne travlhed er nu så småt ved “at klinge af”, og det er igen muligt at få en tid til undervognsbehandling på et PAVA Centerindenfor rimelig tid.

Selv om du måske, på grund af de for årstiden høje temperaturer, ikke synes det er nødvendigt at få udført en rustbeskyttelse, bør du vide at det ikke kun er salt på vejene der nedbryder bilens karosseri og undervogn – det er derimod vores høje luftfugtighed
( link til info om luftfugtighed )
og de skiftende temperaturer ( klik her for yderligere info ) der virkelig er hård ved din bil – ny eller ældre.

Velkommen på ét af landets PAVA Centre.